среда, 10. јул 2013.

Muzilice za krave


Zavod za ekonomiku i razvoj Banja Luka
Mladena Stojanovića 4, 78 000 Banja Luka
Telefon: 00387 51 320 530
Kvalitetna muža  na farmama muznih krava koje imaju mali broj  grla  može se obaviti aparatima za mužu  ili muzilicama za krave. Gumilko proizvođač muzilica za krave u ponudi ima  dva tipa muzilica;
- muzilice  sa običnom vakum-pulsnom mužom
- muzilice sa naizmeničnom mužom
Gumilko muzilice za krave kaarakteriše  kvalitetna  izrada, jednostavnost upotrebe, visoka higijena muže I izuzetno  visok učinak  izmužavanja, garancija od 2 godine na aparat,kao I  dostupnost rezervnih delova.
Muzilice za krave  namenjene su  seoskim domaćinstvima i malim farmama do 10 krava zbog svoje pokretnosti I lakoće rukovanja I održavanja. Muzni aparati ili muzilice za krave imaju široku primenu kako na farmama tako i u samostalnim seoskim domaćinstvima.
Prilikom odabira muzilice trudite se da aparat kupite od poznatih i proverenih proizvodjača koji imaju proverenu tehnologiju, I obavezne delove . dobar odnos cena –kvalitet. Jer poznato je u praksi da najeftinije prođete ako kupite kvalitetan proizvod.  Gumilko muzilice za krave  su  proizvedene po najsavremenijim standardima.
Mleko  je  visokokvalitetna namirnica nezamenljiva u ljudskoj ishrani, posebno za osobe čiji  je organizam u razvoju. Radi očuvanja  hranljivih vrednost i pogodnosti za preradu, potrebno je da mleko prilikom  isporuke I  upotrebe sačuva kvalitet u stanju u kakvom je dobijeno mužom.
 Da bi se mleko predalo mlekari na dalju preradu  mora biti  higijenski ispravno i dobijeno od zdrave životinje. Muža krava je jedan od najodgovornijih i najtežih poslova pa zato olakšajte sebi posao I nabavite kvalitetne muzilice za krave koje će vam omogućiti skraćeno vreme muže  jednostavnost rukovanja I održavanja.
Na tržištu je velika ponuda I širok asortiman muzilica za krave.
Mašinska muža  krava muzilicama za krave sve više je u upotrebi,  jer značajno olakšava posao muže,  smanjena je mogućnost zagađenja mleka jer se  ceo proces vrši u zatvorenom ciklusu. Muzilice za krave treba održavati  I nakon svake muže oprati. Pre upotrebe muzilice  pročitajte uputstvo  I upoznajte se sa načinom rada I održavanja. Dobrom  mužom čuva se dobro zdravstveno stanje vimena krave ,čuva kvalitet mleka  I na taj način doprinosi boljem plasmanu I  rentabilnoj proizvodnji mleka.

Sa ukrupnjavanjem proizvodnje mleka potrebno je da se proizvodnja  automatizuje zato se I sve češće javlja potreba za nabavku kvalitetnih  aparata za mužu ili muzilica.  

Нема коментара:

Постави коментар